Εκτύπωση

Δελτίο τύπου με αφορμή τη διοργάνωση Εκδήλωσης προβολής του Τοπικού Οίνου και της Γαστρονομίας

δημοσιεύτηκε στις .

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση προβολής του Τοπικού Οίνου και Γαστρονομίας διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα η Περιφέρεια Ηπείρου στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental» (Λεωφ. Συγγρού 89-93), με θέμα  «Ηπειρωτών γεύσεις - Οίνος κ Γαστρονομία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Aphrodite I&II&III του Ξενοδοχείου «Athenaeum InterContinental».

Θα ακολουθήσει γαστρονομικό δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο Premiere του ξενοδοχείου για επαγγελματίες του χώρου της Εστίασης (ΟΙΝΟΧΟΟΥΣ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ, CHEFS Κ.ΛΠ.)

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και του έργου με τίτλο «Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων»  (ακρωνύμιο: WINE-NET).

Παρουσίασε τα προϊόντα σου μέσα από το WineNET

Το WineNET δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγούς αμπελοοινικών προϊόντων να κατασκευάσουν την δικιά τους ιστοσελίδα μέσα από το WineNET με στόχο να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να τα προωθήσουν στο κοινό.

Μάθε περισσότερα

Εταίροι του WineNET

epirussa
Περιφέρεια Ηπείρου
Δήμος Κόνιτσας
Δήμος Cellino San Marco
Δήμος Guagnano
Greece Italy 2007 2013

Σχετικά με το WineNET

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: WineNet