Εκτύπωση

Πρόσκληση στην εκδήλωση με θέμα: Ο Αμπελώνας της Ηπείρου, Αξιοποιώντας την ορεινή μας καταγωγή

δημοσιεύτηκε στις .

Η Περιφέρεια Ηπείρου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα (Α. Μιαούλη & Ίκκου), με θέμα: Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, Αξιοποιώντας την ορεινή μας καταγωγή, στις 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00

Η ημερίδα λήξης διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας  ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και πιο συγκεκριμένα του έργου WINE-NET με τίτλο <<Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων>>

Εκτύπωση

Δελτίο Τύπου: «Τοπικοί Οίνοι και γεύσεις της Ηπείρου: Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων»

δημοσιεύτηκε στις .

8 Απριλίου 2014 – Οι ηπειρώτικοι οίνοι και η τοπική γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής αλλά και ως πόλος έλξης επισκεπτών ήταν το επίκεντρο της Ημερίδας που διεξήχθη τη Δευτέρα 7 Απριλίου και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Grand Forest στο Ανήλιο Μετσόβου με τίτλο: «Μοναδικά αρώματα οίνων και γεύσεις της ορεινής Ηπείρου», η οποία διοργανώθηκε από την εταιρεία «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε» στο πλαίσιο του έργου Cross-border Network for the Promotion of Wine Products» (ακρωνύμιο «WINE-NET») του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013».

Εκτύπωση

«Ελλάδα - Ιταλία 2007/ 2013»: Δράσεις Εκπαίδευσης στα Ιωάννινα από το W.S.P.C.

δημοσιεύτηκε στις .

wspcΗ εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (δ.τ.: «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»), επικεφαλής εταίρος του έργου με τίτλο «Cross-border Network for the Promotion of Wine Products» (ακρωνύμιο «WINE-NET») του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013», πραγματοποίησε στα Ιωάννινα σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Wine & Spirit Professional Center (W.S.P.C.)/ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ, ο οποίος είναι ο μοναδικός Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Κρασιών και Αποσταγμάτων από το Υπουργείο Παιδείας και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων, δύο (2) εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα Οινογνωσίας – Οινολογίας, συνολικής διάρκειας 24 ωρών το καθένα (θεωρία και πρακτική), στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 6.2 «Δράσεις Εκπαίδευσης»/ «Training Activities» του έργου «WINE-NET».

Εκτύπωση

Δελτίο τύπου αναφορικά με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης "Ηπειρωτών γεύσεις Οίνος & Γαστρονομία"

δημοσιεύτηκε στις .

Ένα σημαντικό βήμα για την προβολή των κρασιών της Ηπείρου, της τοπικής γαστρονομίας και πολλών ξεχωριστών Ηπειρωτικών γεύσεων, αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental».

Η τοπική γαστρονομία, αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο της τουριστικής ανάπτυξης της Ηπείρου και μπορεί να λειτουργήσει ως πόλος έλξης επισκεπτών στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού στόχου της Περιφέρειας, «Οίνος – Γαστρονομία – Φύση – Πολιτισμός» Άλλωστε ο ιδιαίτερος συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων των τοπικών κρασιών και των προϊόντων της Ηπείρου, τα καθιστά ξεχωριστά.

Εκτύπωση

Δελτίο τύπου με αφορμή τη διοργάνωση Εκδήλωσης προβολής του Τοπικού Οίνου και της Γαστρονομίας

δημοσιεύτηκε στις .

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση προβολής του Τοπικού Οίνου και Γαστρονομίας διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα η Περιφέρεια Ηπείρου στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental» (Λεωφ. Συγγρού 89-93), με θέμα  «Ηπειρωτών γεύσεις - Οίνος κ Γαστρονομία».

Εκτύπωση

Διοργάνωση της 1ης Μελέτης Επίσκεψης στην Ιταλία από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου 2013

δημοσιεύτηκε στις .

Η εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (δ.τ.: «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»), ως επικεφαλής εταίρος του έργου με τίτλο «Cross-border Network for the Promotion of Wine Products» και ακρωνύμιο «WINE-NET» διοργανώνει την πρώτη  (1η) Μελέτη Επίσκεψης στην Ιταλία από τις τρεις (3) προγραμματισμένες Επισκέψεις Μελέτης (Study visits) στη Νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στους 2 Δήμους της Περιφέρειας Απουλίας, το Δήμο Ceilino San Marco και το Δήμο Guagnano.

Εκτύπωση

Πρόσκληση στην Ημερίδα με θέμα: «Ηπειρωτικός Αμπελώνας και Οινικός Τουρισμός»

δημοσιεύτηκε στις .

Η Περιφέρεια Ηπείρου σας προσκαλεί στην Ημερίδα με θέμα: «Ηπειρωτικός Αμπελώνας και Οινικός Τουρισμός», η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και του έργου με τίτλο «Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων» (ακρωνύμιο: WINE-NET). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Παρουσίασε τα προϊόντα σου μέσα από το WineNET

Το WineNET δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγούς αμπελοοινικών προϊόντων να κατασκευάσουν την δικιά τους ιστοσελίδα μέσα από το WineNET με στόχο να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να τα προωθήσουν στο κοινό.

Μάθε περισσότερα

Εταίροι του WineNET

epirussa
Περιφέρεια Ηπείρου
Δήμος Κόνιτσας
Δήμος Cellino San Marco
Δήμος Guagnano
Greece Italy 2007 2013

Σχετικά με το WineNET

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: WineNet